Over ons

Wij bieden onze klanten met oog voor interieur een kwalitatief, comfortabele en warme woonomgeving, met een excellent keur aan ambachtelijke houten vloeren voor een ideaal woonconfort…

vrijdag 16 maart 2012

Claudia Bakker heeft Pergo van een andere kant laten zien!

Pergo is natuurlijk de grondlegger van laminaat, maar zij laten zien dat je als laminaatfabrikant niet alleen houtstrukturen moet voeren in je assortiment. Dat  doen we wel met echt hout. Juist de aparte prints zijn leuk om op laminaat te verwerken. Bij Pergo snappen ze waar laminaat voor bedoeld is en de presentatie van de nieuwe items was helder.

Claudia Bakker (leuk zo'n naamgenoot) heeft zelf ook een leuke reaktie geschreven :

Hoi Claudia en Reijer, 

Alleen al het feit dat jullie "Parket in een modern jasje" hebben georganiseerd is positief, want er worden maar weinig initiatieven genomen in de branche! Voor Pergo was het dan ook een goede kans om onze nieuwe Total Design productlijn aan een select groepje te presenteren. De aanwezige stylistes waren zeer enthousiast en hadden zeker interesse in "eens iets anders" dan het standaard houtmotief op laminaat. Ook onze vinylcollectie viel in de smaak en het was dan ook een goede gelegenheid om wat uitgebreider te kunnen vertellen over onze collecties dan wat er normaalgesproken in een brochure te lezen is. 

De organisatie liet niets te wensen over met een heerlijke lunch, hapjes en borreltjes en een prettige informele sfeer. Wat mij betreft een dag die zeker voor herhaling vatbaar is! 

Groeten, 
Claudia Bakker 

1 opmerking:

  1. Bedankt Delen Deze Poste Vele die Behulpzaam zijn Op deze Informatie Solidfloor | Laminaat

    BeantwoordenVerwijderen